Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Snijdt boilies doormidden.
Snel en eenvoudig te gebruiken.
Roestvrijstalen mes.
Lees meer..
De Kutter is een handig hulpmiddel om boilies snel en eenvoudig in tweeën te snijden. Gehalveerde boilies zijn geweldig omdat ze op een hellingachtige bodem op hun plek blijven liggen en niet wegrollen. Halve boilies hebben ook het voordeel dat ze op de bovenkant van wier of slib blijven liggen in plaats van er verder in te zinken. Het met de hand hakken van boilies zou erg tijdrovend en saai zijn, maar de Kutter neemt al het werk uit handen. Je schept eenvoudig boilies in de Kutter en gebruikt de stamper om ze door een roestvrijstalen 'mes' aan het andere uiteinde van de buis te duwen, waardoor ze perfect in twee worden gesneden. Je kunt zelfs kleinere stukjes gehakt aas maken door ze meerdere keren door de Kutter te halen. De Kutter is gemaakt van sterk, duurzaam plastic en is verkrijgbaar in drie verschillende maten, ontworpen voor boilies van 16 mm, 20 mm of 25 mm.