Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Dit lokaas werd ontwikkeld in 1983 rondom het WK dat in Nederland werd gehouden aan het Amsterdam-Rijnkanaal waar de Belgische Nationale ploeg, met Marcel van den Eynde als ploeglid, de wereldtitel won en 4 keer de gouden hengel. Lees meer..
Dit lokaas werd ontwikkeld in 1983 rondom het WK dat in Nederland werd gehouden aan het Amsterdam-Rijnkanaal waar de Belgische Nationale ploeg, met Marcel van den Eynde als ploeglid, de wereldtitel won en 4 keer de gouden hengel.
Het is een veelzijdig lokaas dat zowel tijdens de winter als in de zomerperiode gebruikt wordt.
Mede dankzij dit lokaas hebben wij met onze ploeg goud gewonnen. Het lokaas is halfzwaar en bereid voor voorns en brasems. World champion kan gemengd worden met vers de vase, maden en casters.
Het lokaas kan gebruikt worden in helder en donker water. In eerste instantie zullen vooral voorns gelokt worden, nadien brasems. World Champion kan op zo verschillende wijzen worden toegepast.
Men kan in één keer een grote hoeveelheid gebruiken of herhaaldelijk voederen met één hand. Men kan het lokaas puur gebruiken ofwel moet men ongeveer 2 kg vochtige leem bijmengen na eerst het lokaas vochtig te hebben gemaakt in drie tijden. Een toevoeging van ongeveer 125 gram brasem en/of vanille is daarbij zeer doeltreffend.
Verschillende internationale hengelaars gebruikten deze samenstelling. Zo hebben wij Bartolas en Van Den Eynde, op het individueel parcours tijden s het wereld kampioenschap te Straatsburg de grote koppelwedstrijd gewonnen met elk: 3 kg world Champion + 125 gram brasem + 600 gram kleine vers de vase en een handvol rode maden**.
**De rode maden hebben we gemaakt door ze in de kruidenmix Rotaugen te laten kruipen. Door de kruiden mengeling zullen ze hun witte kleur verliezen en lichtbruin/rood worden.